jo penso….

L’altre dia discutíem a la feina si ens vèiem capacitats per anar a un programa de la tele a opinar sobre algun tema. Vam arribar a la conclusió que no, que segur que trobaríem gent més preparada per nosaltres per parlar de qualsevol dels temes que creiem que dominem (ja sigui la història recent de la UE Lleida, Buffy Cazavampiros o la discografia dels U2).

 El problema és que aquests dies, escoltant els tertulians parlar de les esquerdes del Prat un s’adona que la majoria no ha fet mai aquesta reflexió. Des del moment que una tertuliana del Basses va ser capaç de dir, ja fa temps, que el tsunami era un conseqüència del canvi climàtic, queda clar que aquesta gent no són conscients de les seves limitacions, en alguns casos realment importants.  

El paradigma en seria la Maria Àngels Alcázar, una persona completament incapacitada per parlar de res que no sigui la casa reial, un tema que ella deu trobar apassionant, però, que a mi, particularment, més aviat em rellisca. Quan obre la boca per parlar de qualsevol altre tema té la mateixa credibilitat que aquells jubilats que llegeixen el diari al bar, carajillo en mà, i que el van comentant en veu alta, per etern suplici dels pobres cambrers.

 

El problema és que aquests tècnics vocacionals no es limiten a mirar-se les obres des de la tanca, com fan els jubilats honrats, sinó que sense haver-se qüestionat mai les seves limitacions, es dediquen a impartir doctrina des dels micròfons de la ràdio. I el que és pitjor, en el cas de l’Alcázar, cobrant de la hisenda pública. Definitivament el seu sou estaria més ben gastat en més sondejos per a l’AVE.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.