l’hereu

Avui he descobert per a què serveix la zona verda, la blava i la carbassa, per què cal que Barcelona sigui una de les ciutats més cares de l’estat, per què hem d’estar contents perquè facin un sorteig de 1000 pisos de lloguer subvencionats entre 50000 persones. Avui l’ajuntament ens ha obsequiat amb un prospecte, pagat amb els impostos que paga, més o menys religiosament la ciutadania, que glossa la insigne figura de l’alcalde Hereu.

 

Un cop resolt doncs l’enigma de per a què serveix pagar els impostos municipals. Em venen al cap una sèrie de preguntes per distreure la meva neurona avorrida: el senyor alcalde es pensa que els barcelonins són imbècils? Hi ha algú, ni que sigui militant del PSC, que no senti que estan insultant la seva intel·ligència (i robant la seva cartera) quan rep aquesta publicitat a casa seva? Això pot reportar-li algun vot a aquest senyor? Té alguna mena de vergonya aquest senyor?

 

Et fan venir ganes d’empadronar-te a Barcelona només per votar contra aquest ajuntament (no sé a qui, però contra ells). Ara què, veient el panorama… ja s’espavilaran!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.